Vårruset 2017

I måndags var jag med och sprang Vårruset i Norrköping för Jägareförbundet som just nu står som min arbetsgivare. Vi var ca 24 tjejer från förbundet som sprang, inte tillsammans hela loppet men vi åkte karavan till loppet och picknick efteråt. Dock kunde jag inte stanna kvar på picknicken då jag hade 2,5 timme att köra hem så kände att jag hellre kom hem inte allt för sent. Så jag jag lämnade mor min som och sprang och åkte hem med musiken på högsta volym och skrek med i varje låt för att inte somna.

Men om man ska nämna något om själva loppet så har jag och mamma kommit fram till att vi startade i fel grupp. Vi skulle startat i andra gruppen så att det inte var så många som joggade/gick. Det fanns grupper som var till för det men ändå så var det typ hälften som stod i de främre grupperna som gjorde det. Vi fick alltså gå, GÅ första kilometern när vi stod i Springa-gruppen. Väldigt irriterande men efter första kilometern kunde man springa förbi på raksträckorna. Min tid blev 29:14min på 5,17km, i min värld en dålig tid men jag måste väl räkna in att jag aldrig kunde hålla ett jämt tempo någon gång och att vi gick första kilometern som sagt. Men loppet var bara 5km men jag har alltså sprungit längre bara för att jag fick sicksacka mellan alla gående människor.

Som vanligt underskattar jag mig själv lite och trodde inte jag platsade i den lite snabbare startgruppen. Måste tro lite mer på mig själv och min prestation, jag kan ju!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *