Stan Smith vs Nike Rosherun

image

Som kanske de flesta tjejer i världen så har jag ett extremt intresse för skor. Och då menar jag skor i allmänhet, sneakers som högklackat, men helst sneakers. Och idag är nog Adidas och Nike på allas läppar som har någon form av intresse för mode. Jag klickade för ett par veckor sen hem ett par Adidas Stan Smith som jag bara älskar. Men för tillfället kan jag inte använda dom eftersom jag har en missbildning på mina fötter vilket har resulterat i en extra yttrefotknöl som då sitter snett under den vanliga fotknölen. Senast jag använde dom var i torsdags, då fick min låtsaspappa komma och hämta mig vid bussen efter jobbet för jag trodde jag skulle antingen svimma eller spy på plats om jag så bara tog ett steg till. Så nu blir det till att klippa sönder dom som alla mina andra låga skor… Skitkul att sätta saxen i sina nya fina skor!

Men som rubriken avslöjar så ska jag även skriva om ett par skor som jag nyligen fick upp ögonen för, och det är Nike Rosherun. Vad skulle jag inte göra för att ha ett par av dom i min samling?

nike-roshe-run-greyscale-palm-0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *