Sorgsna tankar

imageEftersom det inte är någon som läser här än så kan jag ta tillfället i akt att faktiskt verkligen skriva av mig lite. Eller i alla fall lite allmänt så där.

Det har hänt mycket nu på senaste, både bra och dåliga saker. Såklart så väger alltid det dåliga mer av någon dum anledning. Jag är mycket väl medveten om att det är exakt så man inte ska tänka, att man ska fokusera på det som är bra och det som gör dig glad. Men saken är den att jag vågar aldrig riktigt vara riktigt glad för det positiva som händer, för varje gång jag ens tänker tanken att jag kanske får vara lycklig så vänder det.  Därför vill jag aldrig rent ut glädjas åt något för även om jag gör det så hugger det mig i ryggen sen och jag får en ännu längre väg att gå till att må bra igen.

Extremt deppigt, jag vet. Och nu är det inte så att jag vill att det ska vara synd om mig eller att folk ska tycka det. Tvärtom vill jag inte ens att människor i min närhet ska veta om det här då jag skäms för att jag tänker och känner så här.

Jag träffade någon, någon som jag verkligen ville tro på och hoppades på för den här gången var det inte bara från min sida, trodde jag. Men återigen så var det bara ett ögonblick av lycka som slutade med att jag fick för mycket känslor, att jag inte ville dela med mig av honom. Jag ville att han skulle vara min och jag skulle vara hans. Men det räckte inte vilket nu resulterat i att jag ligger ensam i sängen och skriver det här som jag kanske inte ens borde publicera men får man skit för att vara glad kan man väl lika gärna ta lite skit när man är ledsen också..

Jaja, sorgsna tankar var det va?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *