Ont i kroppen

Det här har varit en konstig dag, från att knappt kunna ta mig ur sängen och bara ha småjobbat till att ha världens energi och vilja göra allt på samma gång. När jga vaknade imorse, för en gångs skull i god tid så skulle jag ta mig ut på en promenad/joggingrunda. Men det gick verkligen inte, jag klev upp, kikade ut genom fönstret och kände hur hela kroppen bara “aj, gå och lägg dig igen” så fick ligga sista timmen innan jag fick starta datorn (det bästa med att jobba hemifrån) och sen pendla mellan att ligga ner och sitta upp. Tog mig sedan i kragen, gjorde frukost/lunch och fick då äntligen lite energi. Slängde på lite smink för jag såg ut som en zombie och sen cyklade jag till Willys bara för att få lite luft, och nu är jag helt på banan.

Hoppas kunna ta mig ut imorgon bitti istället så kör vi gymmet idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *