Om mig


 

Hallå, Johanna heter jag!

Jag är på jakt efter nya utmaningar och erfarenheter och söker nu ett jobb där jag kan få visa vad jag redan kan men också få växa och utvecklas.

Jag jobbade senast som webbredaktör och webbassistent hos Svenska Jägareförbundet men är nu arbetssökande.

Där hade jag hand om allt från webb, bild och text till support.
Var också med och hjälpte till att ta fram ett nytt utseende på webben, felsökning och färgsättning.

Förut jobbade jag på Fisheye Foto i Roslagen där jag var koordinator och webmaster. Jag var även ansvarig för nya tekniska lösningar inom bildleveranser och annat som kan förenkla och göra arbetssättet gentemot deras kunder snabbare och smidigare.

Jag var huvudansvarig för mail och telefon där jag hade daglig kundkontakt med både mäklare och säljare för att framför allt boka tider för fotografering.

Tack vare den tjänsten så upptäckte jag att en av mina starka sidor är just koordination och att vara spindeln i nätet, jag är den stora problemlösaren och det är även min roll inom familjen. Jag har alltid haft lätt för att prata med folk, är pedagogisk och känner mig ofta som den som tar tag i saker för att få dem gjorda. Jag har lätt för att uttrycka mig i både tal och skrift.

Kreativiteten finns även där då jag har öga för färg, foto och webbdesign. Jag är självlärd inom Photoshop och Indesign och är tekniskt lagd, nya programvaror är inte ett problem för mig.

Jag är i övrigt en glad, positiv och flexibel person. Jag är en bra lagkamrat, men kan även ta en ledarroll om så krävs. Lagandan finns där sedan länge eftersom jag spelar innebandy i IBF Roslagsalliansen och som är ett stort intresse. Annars är mitt största intresse min labrador Django. Jag bor i Grind, Norrtälje med min sambo Simon.

Jag hoppas jag verkar intressant och att ni hör av er till mig, ni kommer inte att ångra er!