Fredagskänslan tar över

Som vanligt skulle man vilja säga, även fast det inte är så man ska tänka men gör det så lätt ändå. Sitter och försöker engagera mig i det jag ska göra, men tankarna flyger hela tiden iväg till efter klockan fem då det äntligen är fredag på riktigt och man kan släppa allt som har med vardagen att göra. Som jag skrivit förut så är jag verkligen expert på det här med att ta helg.

Men senare i eftermiddag ska jag bli fin om tassarna då min kära vän Matilda ska fixa mina naglar, man känner sig så fräsch när man har fina naglar och det sitter ju inte fel när det är dags för Danmark nästa vecka! Det om något ser jag verkligen fram emot. Ska bli skönt att få komma iväg från bubblan man är i här hemma. Kommer nog även bli en liten weekend till Farmor någon gång i maj, vilket är ännu skönare. Saknar dom så extremt mycket och det är så tryggt att vara där, man får en chans att läka helt enkelt.

Det roligaste med det här inlägget är att utefter jag skriver så läser jag det högt i mitt huvud, bara det att det låter som Morran från Morran och Tobias så sitter och fnissar lite för mig själv. Men men, vet inte riktigt vad mer jag ska skriva eller vad jag ska skriva om för att updatera. Känns som att det oftast är på fredagar jag gör det bara för att man har den där känslan.
Jaja, de e en dag imorrn å!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *