Färdigt!

Nu är väl designen i stort sett klar för den här gången, det tog ett tag efter mycket velande fram och tillbaka men till slut behövde jag bara få det klart helt enkelt och då fick det bli som det nästan såg ut från början. Enkelt och rent skulle man kunna säga!

På måndag börjar jag på min nya praktik vilket känns ganska läskigt då det nu är enbart kodning jag kommer få lära mig, vilket är det jag behöver komplettera från min webbutvecklings-utbildning jag gick i ett år, men är bara så rädd att jag inte kommer fatta eller att jag ska vara för trög för att dom ens ska orka lägga tid på att försöka lära mig. Men det ärr nog mer jag som måste sluta att ursäkta min existens hela tiden och kanske börja ta lite initiativ i mitt liv helt enkelt.. Men det ska bli roligt också såklart!
I övrigt rullar väl livet på som vanligt, den här veckan har kanske inte varit den bästa veckan på länge då jag egentligen skulle ha tatuerat mig i onsdags. Jag trodde att för en gångs skull så ska jag få tatuera mig på den dagen jag från första början bokade då de två andra gångerna har båda blivit framflyttade en vecka. Jag vågade faktiskt tro på det, men såklart så får jag ett sms samma dag att det måste flyttas fram för han hade det för stressigt eller något. Alltså jag kan inte beskriva hur förbannad jag blev då de tre senaste gångerna jag har tatuerat mig så har det blivit så, jag kan inte förstå hur det alltid lyckas bli så när just JAG ska tatuera mig? Och inte nog med det, eftersom jag nu inte vill ta ledigt från min nya praktik för att tatuera mig då det känns jättedumt att göra det, så måste jag vänta i en månad på att få en tid så att jag slipper ta ledigt… Måttligt irriterad över situationen som man kanske förstår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *