Ernst i Toscana

Jag har mina grejer för mig, det vet många av mina vänner om. Och något som gör att de ibland drar extra på smilbanden är när jag pratar om “mina karlar”. Och de är inte vilka karlar som helst utan det är Ernst Kirchsteiger, Per Morberg och Anders Öfvergård som håller till i den kategorin. Nu får folk ta det här hur snuskigt som helst men slå ihop dom tre och ni har en drömkarl!

Men den som är mest aktuell just nu är då Ernst med sitt nya program “Ernst i Toscana” som går kl 20.00 på TV4. Grejen med just Ernst är att alla hans program är så jäkla mysiga att titta på. Han stressar inte upp sig i onödan utan är alltid ute i god tid och tar vara på det mesta. Är ju även pga just dessa egenskaper som många gör narr av honom, men jag gillar det och kommer alltid följa hans program!

fb1024ernstitoscana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *