En sån där dag

Hur bra gick det att somna igår kväll då? Såklart råkade jag slumra till i soffan vilket gjorde att jag inte kunde somna alls när jag väl gick och la mig. Somnade väl ungefär vid klockan tre-fyra inatt och sen gå upp klockan kvart över sex, inte en höjdare ska jag meddela. Så jag går runt som en zombie på jobbet och svarar lite osammanhängade för att sen inte komma ihåg vad jag sa ens. Men nu är det bara ca en timme kvar så det är bara att stå ut!

Eftersom jag är en så extrem julfantast så sitter jag såklart och har koll på vädret varje dag. Och som alltid så kommer det såklart inte att bli en vit jul i år heller. Just i år hade jag verkligen behövt det för jag har nästan ingen julkänsla för fem öre även fast jag har druckit mer glögg och mer lussebullar/pepparkakor än vad jag någonsin gjort. Jag har löpt amok hemma och julpyntat nästan hela huset inklusive mitt eget rum. Jag lyssnar på julmusik nästan varje dag och gör verkligen allt för att komma i stämning. Men det fungerar verkligen inte och jag börjar få slut på idéer nu på hur jag ska komma in i det. Känns extremt tråkigt eftersom jag som sagt älskar allt som har med julen att göra..

large

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *