En dag i ljuset

spring-276014_1280Inte min bild, från pixabay.com

Det är det jag skulle behöva nu, en dag ute i det fria med bara mig själv och mina egna tankar. Försöka reda ut allt trassel jag har i huvudet, att få vila från alla måsten och beslut om min framtid. Sommaren är äntligen på väg och solen har kommit allt annat än för tidigt. Med alla sommarvisor jag kan komma på försöker jag tränga undan alla hemskheter och försöker känna den känsla man fick när man var liten och sommarlovet närmade sig. Det fanns inget bättre än när alla skoluppgifter var inlämnade och man kände en slags frihet över att vara i skolan men ändå inte ha några måsten. Sitta ute i solen på rasten med sina vänner, känna att livet är inte så dumt ändå, och ha ett helt sommarlov att se fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *