’cause you are my heaven

Du kom tillbaka. Med dunder och brak finns du återigen i mitt liv, i min vardag.

Jag både älskar och hatar det på samma gång. För att jag vet att snart, vilken dag som helst så kommer det behöva ta slut igen. Och när det väl händer, då kommer du aldrig mer tillbaka in i mitt liv, eller min vardag. Du kommer inte försvinna helt, men eftersom jag vet vad som kommer hända måste jag skydda mig själv och mitt hjärta. Men att be någon man tycker så extremt mycket om att släppa en och låta den gå vidare är nog det svåraste jag vet. Att behöva be dig om att hålla dig borta när allt jag egentligen vill i världen är att ha dig nära.

Att inte längre få höra dina andetag när du sover eller att få ligga i din famn, att aldrig mer få se i dina ögon hur mycket du egentligen tycker om mig. Pirret i magen varje gång jag ser dig, att få höra ditt skratt. Att aldrig få höra dig säga jag älskar dig..

Jag kommer sakna dig, jag kommer sakna dig så jävla mycket..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *