Avsluta.

Det är så onödigt, det är så extrem bortkastad tid, utnyttjade känslor och tysta löften som bryts. Sömnlösa nätter, förvirring och okoncentrerade dagar som slutar med huvudvärk och de eviga försöken till att få sluta ögonen och vila. Få fly nuet för att få bli hel och gå vidare. Men varför, varför, varför kan jag inte bara få glömma och avsluta det?
Just därför att när jag väl är på gång, på gång att komma upp ur den här gropen så kommer du tillbaka. Då påminner du mig om varför jag tog klivet ner i gropen från första början och vad det är som gör att jag lätt skulle kunna stanna där.
Men sen lämnar du mig ensam och trasig där nere med förvirrade tankar om vad det egentligen är du vill eller vad hela grejen egentligen handlar om.

Om du inte kan bestämma dig så är det lika bra att låta mig gå, låt mig komma upp ur gropen istället för att hålla mig kvar där nere i mörkret bara för att du råkar vara osäker. Jag vill inte vara kvar där nere om jag måste vara ensam, för jag orkar inte mer nu. Jag orkar verkligen inte..

FXrwmJKDmJM